Disabled clips/channels are still being exported

  • stooovie
  • stooovie's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 days 12 hours ago #7042 by stooovie
stooovie replied the topic: Disabled clips/channels are still being exported
Hi, both Discard options are checked, of course.

Here’s the XML

transfer.sh/lJbeG/E10-Podvodnici-IDEC-318-294-34012-na-mix.fcpxml.zip

This time, it only left the original camera audio (that is disabled in FCPX) at TC 00:13:35:06. It also put these clips in a „Retimed“ track when it’s a normal 100 % speed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 5 days ago #7034 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: Disabled clips/channels are still being exported
Hi Stooovie,

The first thing to check is in Preferences (CMD + ,) make sure you have "Discard disabled clips" selected and possibly "Discard inactive clips" as well.

If that doesn't fix it we would need your xml to investigate further.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • stooovie
  • stooovie's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 weeks 21 hours ago #7033 by stooovie
stooovie created the topic: Disabled clips/channels are still being exported
I edit multicams with external audio. I have my Roles and channels set correctly, and the camera audio tracks/channels are disabled.

Yet, they are present in the resulting AAF, often mixed with the external audio clips. Meaning, where there should be 1 track with external audio clip, I get two tracks of the same name, with 1 clip external and 1 clip camera, often in random stacking order.

What can I do?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.149 seconds
Powered by Kunena Forum