Roles and Subroles do not show up in X2PRO

  • Graeme Robinson
  • Graeme Robinson's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
4 years 3 months ago #4872 by Graeme Robinson
Graeme Robinson replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
I'm afraid we're still trying to get to the bottom of this. We are still investigating

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ase@aseweb.ch
  • ase@aseweb.ch's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 years 3 months ago #4869 by ase@aseweb.ch
ase@aseweb.ch replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
Hello Jeremy,
any news about the missing subroles?
I have a deadline that is coming closer and closer. Do i have to start and manually assign the tracks in ProTools?
Please let me know.
Kind regards
Adriano

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jeremy Norwood
  • Jeremy Norwood's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
4 years 3 months ago #4862 by Jeremy Norwood
Jeremy Norwood replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
Will you try compressing the original XMLs and send them to us?
I would like to get both the 1.5 and 1.6 XMl from you.

It looks like we are missing the XY MIC in both instances, but I want to have the XML to confirm.

Many thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #4860 by dan
dan replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
Okay - so I removed all video, Now xml is small enough to upload.
I exported both 1.5 and v1.6 xml, roles do not show on the 1.5 properly. All roles show ( in fact too many...probably my fault somehow...even though I did not make all those sub roles ) but export still fails.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #4859 by dan
dan replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
sorry cant' it says the file is too big, but it's only 2.2mb.
I've attached a pic where you can see the roles from FCPx.
Then in X2pro. Also, even if the roles show, it's failing to create the AAF.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jeremy Norwood
  • Jeremy Norwood's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
4 years 3 months ago #4857 by Jeremy Norwood
Jeremy Norwood replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
Dan,
Please provide your fcpxml.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 3 months ago #4851 by dan
dan replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
I am having issues with roles as well.
I have a 4 angle multi-cam that has 12 tracks of audio synced. The 2 hour multicam is cut down to a 1 hr show on a project show. The audio is there if I drill down into the audio tracks. It plays properly on the timeline, everything appears to be fine. I cannot get all roles to transfer to protools with x2pro. I can export roles as audio tracks out of FCPx and they export fine. My audio guys does not want it that way, he wants the original clips and cuts in place,

This is the sole reason I purchased x2pro, to export to protools with roles, except it's not working.
Usually my goto is user error, but I am having trouble with that in this case, since it exports roles as audio tracks okay.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Jeremy Norwood
  • Jeremy Norwood's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
4 years 3 months ago #4849 by Jeremy Norwood
Jeremy Norwood replied the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
We have done some digging in our lab and were able to see the same results that you have seen with the missing roles.
It has been given to our developers and we hope to get things figured out soon.

Many thanks for your communication with us.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ase@aseweb.ch
  • ase@aseweb.ch's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 years 3 months ago #4848 by ase@aseweb.ch
ase@aseweb.ch created the topic: Roles and Subroles do not show up in X2PRO
Hello,
i exported a FCPX timeline (10.2.3) with many roles and subroles. In X2PRO only 4 roles are listed.
Is there a way to find all the roles and subroles?
The project is quite big and to have all the roles would be a great time saving.

Can you please help me?

Kind regards
Adriano


File Attachment:

File Name: NHEEditMas...pxml.zip
File Size:308 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.188 seconds
Powered by Kunena Forum