No assets in FCP XML ??

More
2 weeks 2 days ago #6390 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: No assets in FCP XML ??
Hi Hudson,

We have looked at your xml and we can't reproduce that problem here. Looking in your xml we can see that there are assets and they both contain video and audio. Can you confirm that is the correct xml file you have sent us?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hudson
  • hudson's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 weeks 4 days ago #6388 by hudson
hudson replied the topic: No assets in FCP XML ??
Attacged the text file X2Pro made and the XML form FCPX
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 4 days ago #6387 by TimRobson
TimRobson replied the topic: No assets in FCP XML ??
It is a bit hard to tell what is going on from the description. Can you post the text file that is created by the attempt to convert and also a copy of the XML please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hudson
  • hudson's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 weeks 4 days ago #6386 by hudson
hudson created the topic: No assets in FCP XML ??
I have exported an XML that is using r3d files with audio. if I run thru x2pro it says no assets, if I run thru edl x it understands that the clips have audio. Am I missing a setting?? Pretty sure this all worked a month ago

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.046 seconds
Powered by Kunena Forum