AAF not showing all clips

More
2 months 3 days ago #6908 by TimRobson
TimRobson replied the topic: AAF not showing all clips
All versions of X2Pro create a text file. There should be a file called XXX.aaf and a file called XXX.aaf.txt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • dcr7
  • dcr7's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 3 days ago #6907 by dcr7
dcr7 replied the topic: AAF not showing all clips
No text file seems to be created in that destination, only the AAF. I'm running the LE version of X2Pro, could that be a problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #6903 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: AAF not showing all clips
X2Pro should create a text file where your destination location is set. That file should tell us what happened.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • dcr7
  • dcr7's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 1 week ago #6901 by dcr7
dcr7 replied the topic: AAF not showing all clips
Here's the fcpxml. How do I find the text file?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #6897 by TimRobson
TimRobson replied the topic: AAF not showing all clips
Initially we would need to look at the FCPXML and the text file which was created when the AAF was generated. It may also be that we need to look at the AAF but we will not know about that until the analysis of the first 2 files is done.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • dcr7
  • dcr7's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 1 week ago #6896 by dcr7
dcr7 created the topic: AAF not showing all clips
I'm trying to export from fcpx and the editor is saying that most of the file is missing clips, only a bit at the beginning and end of my timeline are there. I had to make compound clips for the majority of the film and it seems those aren't being transferred/converted by the software.

Thoughts?

David

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.051 seconds
Powered by Kunena Forum