I just bought this and it doesn't work!

More
1 year 8 months ago #5750 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Hi im3rd,

We have looked at your XML files and can not see why you are missing any files, the text file shows all the files have been successfully copied. Is it possible for us to have a look at the problem directly through the use of TeamViewer?

Thanks,

Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • im3rdmedia
  • im3rdmedia's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 8 months ago #5748 by im3rdmedia
im3rdmedia replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
I have no idea where to look for this report. if you're talking about the text file, it was attached on my very first post. it has been almost two weeks since I bought this.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #5747 by TimRobson
TimRobson replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Do you have the report that was created when you ran this job? If so please upload it and I'll take a look to see whether that file was created. As it is in the xml it should be in that directory (as referenced in the new XML). I can't think of any reason for it to be missing if it was created successfully.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • im3rdmedia
  • im3rdmedia's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 9 months ago #5742 by im3rdmedia
im3rdmedia replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
it is not in there. However, I didn't touch anything or move anything so my question would be why it isn't in there?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #5727 by James Carrick
James Carrick replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Dear im3rd,

Can you confirm that the media PGH52083-1.MOV is in the /Volumes/Media HD/Leavenworth Trip 2017/Archive/Leavenworth 2017 location.

Please advise.

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • im3rdmedia
  • im3rdmedia's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 9 months ago #5726 by im3rdmedia
im3rdmedia replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Yes. FCP has no issue locating the files when I'm using the original timeline.

FCP version 10.3.4
OSX Sierra 10.12.6

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #5718 by James Carrick
James Carrick replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Dear im3rd,

We rely on FCP to automatically re-link to the media, can you confirm the media is in the Archive/Leavenworth 2017 location and that FCP can see and has rights and access to this media location, the reason we ask is if FCP cannot see or have access to this location then it won't see the media when you import the XML.

Can you advise what version of FCPX you are using, and the OS ?

Many thanks

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • im3rdmedia
  • im3rdmedia's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 9 months ago #5717 by im3rdmedia
im3rdmedia replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
I have not moved anything and yes, I exported to the path that you have listed.
I didn't touch any of the original media or FCPX files. Does it not automatically relink? or is it a manual process? even if it's manual process, why would it not link?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #5716 by James Carrick
James Carrick replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Dear im3rd

You exported the project to /Volumes/Media HD/Leavenworth Trip 2017/Archive/Leavenworth 2017", can you confirm that you have not moved the project from this location. Can you also confirm that media is in this location (if you have not moved it) specifically "PGH52083-1.MOV".

Even if you have moved the location FCP should still relink, if you have moved the location can you browse to it from FCPX ?

So you are aware we only modify the path in the XML we create and the length of the assets that can be reduced.

Please advise.

Yours sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • im3rdmedia
  • im3rdmedia's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 9 months ago #5714 by im3rdmedia
im3rdmedia replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Please see attached.

Worx4 X SML -

File Attachment:

File Name: Leavenwort...7.fcpxml
File Size:687 KB


Original XML -

File Attachment:

File Name: Leavenwort...7.fcpxml
File Size:723 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #5713 by James Carrick
James Carrick replied the topic: I just bought this and it doesn't work!
Dear im3rd

Are you able to attach the original XML and the one created by Worx4X, if they are too large too attach please advise and we will provide details of an ftp site via email for you to upload to.

Yours sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • im3rdmedia
  • im3rdmedia's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 9 months ago #5712 by im3rdmedia
im3rdmedia created the topic: I just bought this and it doesn't work!
Hello.

I just purchased this and converted a small project. I got the folder and xml and everything then I try to open in FCPX, its missing media files. I try to relink it to the newly created folder and it said 2 files were not long enough to relink? so I deleted the event and tried it again and now I don't even get the relink option.

I heard great things about this software but this is not a good start. Someone please help!

File Attachment:

File Name: Leavenworth2017.txt
File Size:3 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.070 seconds
Powered by Kunena Forum