Audio edits are all off

  • felipefenton
  • felipefenton's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 years 5 months ago #5334 by felipefenton
felipefenton replied the topic: Audio edits are all off
That worked perfectly. Thank you so much!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #5324 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Audio edits are all off
Dear Felipe,

You have a mix of sample rates 44.1 and 48 in the fcpxml, on import into ProTools you will have an option to convert to one or the other. If the issue is synchronisation then its probably down to the sample rate conversion being applied and causing this.

Can you import into ProTools but leave sample rate conversion disabled, you will then have a mixed sample rate session in ProTools and probably no synchronisation issues.

Yours Sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • felipefenton
  • felipefenton's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 years 5 months ago - 2 years 5 months ago #5323 by felipefenton
felipefenton created the topic: Audio edits are all off
Hello,

I just exported an AAF to ProTools and no matter what options I select, the audio edits are all off.

Exporting from FCPX v10.3.3
Tried exporting both XML v1.5 and v1.6
There are no compound clips in the sequence.
There are only two tracks. A music track and a VO track.
This is for a :30 second spot.

Not sure what to do about this.
Attachments:
Last Edit: 2 years 5 months ago by felipefenton.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.140 seconds
Powered by Kunena Forum