no AAF - Unable to find asset portion

More
1 year 10 months ago #6024 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: no AAF - Unable to find asset portion
Hi Luke,

It appears to be having trouble with the asset labelled as "r93" with managing to take the part of the clip starting 22.8 seconds in for a duration of 9.32 seconds, this would be part of the clip you have selected to use in your project but for some reason it is unable to do so.

If you open your .xml using some kind of text reader like textedit or notepad++, you can search for "r93" and see which clip it is having problems with and try reimporting it back into FCP to see if that fixes it. Alternatively, you can send us your .xml file here and I will happily take a look at it and see which clip is causing a problem.

Regards,

Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • lukeyounge
  • lukeyounge's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 10 months ago #6023 by lukeyounge
lukeyounge created the topic: no AAF - Unable to find asset portion
This is the message I get:

Writing AAF file
Adding tracks to AAF file
Writing AAF track structure
Processing clip
Unable to find asset portion in asset r93 to match usage starting at 22.8 seconds with duration 9.32 seconds

No AAF file has been generated.
X2Pro Audio Convert 4.0.32


What does it mean?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.035 seconds
Powered by Kunena Forum