AAF not exporting

  • CinemaSaville
  • CinemaSaville's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 month 4 minutes ago #6442 by CinemaSaville
CinemaSaville replied the topic: AAF not exporting
I isolated the bad file by exporting segments and removed it and all was good. Thanks for prompt response.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 day ago #6437 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: AAF not exporting
It is hard to tell what is causing the issue without looking at the xml. Would you be able to send us your xml file and the txt file X2Pro should have created?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • CinemaSaville
  • CinemaSaville's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 month 1 day ago #6432 by CinemaSaville
CinemaSaville created the topic: AAF not exporting
I'm getting the following error message:
Writing AAF file
Adding assets to AAF file
Adding essence for asset [15461_1460468978] to AAF file
Opening audio extractor for portion 0 of asset [15461_1460468978]
Failed to initialise audio extractor with default bit depth of 16
Error Setting up for audio extraction (The requested URL was not found on this server.)

Suggestion: Does this movie contain an unsupported audio format ?

No AAF file has been generated.
X2Pro Audio Convert 4.2.2

Can you please help me decode this? What would the unsupported audio format possibly be and how would I find out?

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.045 seconds
Powered by Kunena Forum