Missing Files after export

More
2 months 2 weeks ago #7134 by TimRobson
TimRobson replied the topic: Missing Files after export
Upgrades are free and can be installed from the Appstore, just log in with the username that you used to purchase it and it will offer you the upgrade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7133 by ArieF2017
ArieF2017 replied the topic: Missing Files after export
Ok just updated and will re-export the AAF and see what my mixer says! Thank you!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7132 by ArieF2017
ArieF2017 replied the topic: Missing Files after export
Not sure - how can I update my version? Do I need to repurchase?? That would seem a little crazy. I've used this in the past with no issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #7131 by TimRobson
TimRobson replied the topic: Missing Files after export
The text file indicates that there is nothing wrong, the XML has 120 instances of clips with a gain of -96dB which indicates that they are disabled clips and the version of X2Pro shows as 3.0.5
Is there a reason why you are running such an old version? The version released now is 4.2.2 and 3.0.5 may struggle with newer XML versions from FCP.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7130 by ArieF2017
ArieF2017 replied the topic: Missing Files after export
Any ideas?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7129 by ArieF2017
ArieF2017 replied the topic: Missing Files after export
Here's the accompanying txt
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #7128 by TimRobson
TimRobson replied the topic: Missing Files after export
There should be a text file along with the AAF which has the report information in it, can you upload that too please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7127 by ArieF2017
ArieF2017 replied the topic: Missing Files after export
The only error I'm getting is that 2 of the files could not be Re-Timed.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #7126 by TimRobson
TimRobson replied the topic: Missing Files after export
Can you upload it to the forum please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7125 by ArieF2017
ArieF2017 replied the topic: Missing Files after export
Hi Daniel, Yes - what e-mail should I send it to?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #7124 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: Missing Files after export
Would you be able to send us your XML file? What information do you get after the conversion has completed, can you send a copy of those details as well (AAF created but had some issues)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArieF2017
  • ArieF2017's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 months 2 weeks ago #7122 by ArieF2017
ArieF2017 created the topic: Missing Files after export
Hi - When exporting my film in Final Cut to an XML and converting to AAF in XPro Audio LE, my sound mixer is only seeing some of the sound clips, most of the dialogue is missing and none of the music exporting. Am I selecting something wrong in my settings or exporting my XML incorrectly?? Please help! Thank you!

I exported XML (General)
My settings for AAF :
-Discard disabled clips
-Embed the media, optionally trimming
-Keep Sub-roles separate

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.078 seconds
Powered by Kunena Forum