Out of sync in ProTools 2019.5

More
6 months 3 weeks ago #7366 by TimRobson
TimRobson replied the topic: Out of sync in ProTools 2019.5
Ivan,
the fact that PT 10 extracts the data correctly (and Logic but we don't guarantee that will be right) suggests that the problem is that either Avid have changed something in PT 2019.5 or that you have options selected which cause a different treatment of the extraction from the AAF. If you can't spot any options which could cause this it would be helpful if you could provide us with a small sample AAF which exhibits the problem and the FCPXML from which it was created so that we can look into what is going on and work out how to avoid it happening.
The following user(s) said Thank You: ivan_depaz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ivan_depaz
  • ivan_depaz's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 months 3 weeks ago - 6 months 3 weeks ago #7364 by ivan_depaz
ivan_depaz created the topic: Out of sync in ProTools 2019.5
Hi, I exported AAF from a 10.8 XML. From a sound studio with ProTools 2019.5 they see everything out of sync while in a ProTools 12.8 and Logic I see everything perfectly in sync (attached screengrabs).
I erased all video to avoid problems. The only thing that maybe can be making problems are some retimed audio clips at the very end of the timeline but this haven't make any sync problem with the ProTools 12.8 or Logic.
Is there any known issue with the ProTools 2019.5 version?

Thanks
-iván de paz-
Attachments:
Last Edit: 6 months 3 weeks ago by ivan_depaz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.178 seconds
Powered by Kunena Forum