Error Setting up for audio extraction

More
6 months 12 hours ago #7403 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: Error Setting up for audio extraction
Would you be able to send us one of the media files it cant open and the alias that it links to? I can email you details to our FTP Server.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • HanMai
  • HanMai's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 months 4 days ago #7397 by HanMai
HanMai replied the topic: Error Setting up for audio extraction
The alias currently work and are correct in fcpx itself so I don't understand why they wouldn't work for x2pro?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 4 days ago #7396 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: Error Setting up for audio extraction
Hi HanMai,

Everything looks okay. Has any of the media been moved at all ? There could be a problem if the alias and its target has been moved since they were created.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • HanMai
  • HanMai's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 months 4 days ago #7395 by HanMai
HanMai created the topic: Error Setting up for audio extraction
Hello. I receive the error:

Failed to initialise audio extractor with default bit depth of 24
Error Setting up for audio extraction (The requested URL was not found on this server.)

This occurs with a large number of clips. I have checked the files are in the correct location which they are but as an alias. I have therefore set my media locations folder to a top tier folder which includes both the alias and the location the alias points to.   

The problem remains. Can you help? I've attached my xml, AAF with errors and AAF report
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.041 seconds
Powered by Kunena Forum