Multicam clip (?) issue with X2Pro and AAF

More
6 months 1 week ago #7869 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Multicam clip (?) issue with X2Pro and AAF
Dear Ross,

Well done, and have deleted your link in the thread.

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • rossh
  • rossh's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 months 1 week ago #7868 by rossh
rossh replied the topic: Multicam clip (?) issue with X2Pro and AAF
Resolved, thanks. Was a simple 'reference wav files' setting. Please could you remove this thread to remove my link?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 2 weeks ago #7866 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Multicam clip (?) issue with X2Pro and AAF
Hi Ross,

Would you be able to upload the sidecar text file that got created with the AAF, and if possible the FCPXML ?

The CRM we will not be able to read as it is not supported in AVFoundation but the WAV should be.

Regs.

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • rossh
  • rossh's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 months 2 weeks ago - 6 months 1 week ago #7865 by rossh
rossh created the topic: Multicam clip (?) issue with X2Pro and AAF
Hi,

Can you please help with why this fcpxml is not transferring the multicam audio to the AAF.

A few files do show up in my editors' Pro Tools as seen in screenshot but the majority of the clips are there but 'empty'.

The txt file notified of errors with CRM files (which aren't needed anyway) but the main audio is .wav from a multicam clip.

Help possible?


thanks,
Ross
Attachments:
Last Edit: 6 months 1 week ago by James Carrick.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.194 seconds
Powered by Kunena Forum