Error setting up for audio extraction the URL was not found

More
3 weeks 2 days ago #8474 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: Error setting up for audio extraction the URL was not found
Hi Westy,

Did you manage to resolve the issue in the end?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 weeks ago - 1 month 4 weeks ago #8434 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: Error setting up for audio extraction the URL was not found
Hi Westy,

What is the filepath of the xml file? Was it on your desktop ?
Last Edit: 1 month 4 weeks ago by Daniel Beasley.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Westy2022
  • Westy2022's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 month 4 weeks ago #8433 by Westy2022
Westy2022 replied the topic: Error setting up for audio extraction the URL was not found
Sure thing, thank you.

Not a coding/IT boff so the help is appriciated.

File Attachment:

File Name: BBD3final.fcpxml
File Size:1,520 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 weeks ago - 1 month 4 weeks ago #8432 by Daniel Beasley
Daniel Beasley replied the topic: An Error occurred converting XML to AFF
Hi Westy,

It looks like X2Pro is struggling to find the 'MVI_5638' clip. Can you check that the clips haven't been moved since creating the xml and the location of the files is added to the media locations in the preferences menu (CMD + , ). If possible, if you can provide us the xml file we can what path it thinks that clip has.
Last Edit: 1 month 4 weeks ago by Daniel Beasley.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 weeks ago #8430 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Error setting up for audio extraction the URL was not found
Hi Westy,

Can you provide the FCPXML, so we can see the path it is giving for the clip MVI_5638, as it cannot locate this clip.

Yours sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Westy2022
  • Westy2022's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 month 4 weeks ago #8429 by Westy2022
Westy2022 created the topic: Error setting up for audio extraction the URL was not found
Hello Team,

A fairly new but enthusiastic user of X2Pro here. I have mixed three films with the software so far. All working brilliantly. 4th film and I encounter this...... I have tried generating a new XML file but still the same result. Ive told it to ignore incompatible files but then it ignores everything. Same series of films, same content, same editor etc. But its not working this time. Can you help please.....
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.172 seconds
Powered by Kunena Forum