Cannot Open Sony FX6

More
3 weeks 5 days ago #8463 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Sony FX6
Hi Zoe,
Sorry I do not understand what you are saying.
The clip and project supplied works here in the lab. The issue appears to be that when you tried it, it could not find the media.
Did you try to move the media to a different location and then add this media back into your project ? If so what happened ?

Yours Sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 weeks 5 days ago #8462 by zoe ho
zoe ho replied the topic: Sony FX6
James Carrick:
I have no problem with other projects, but this project has errors when using Sony-fx6
thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 weeks 5 days ago #8461 by zoe ho
zoe ho replied the topic: Sony FX6
James Carrick :
I just changed the name of the profile.
Chinese to English

thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 weeks 5 days ago #8460 by zoe ho
zoe ho replied the topic: Sony FX6
James Carrick :
No
the same material

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago #8459 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Sony FX6
Hi Zoe,
The path you sent isn't the same there is a space here between % and E5 which should be escaped %B3% E5%

You might want to move the media in question to another location and add it back into the FCP project.

Yours sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 weeks 5 days ago #8458 by zoe ho
zoe ho replied the topic: Sony FX6
James Carrick:
///Volumes/2019%E4%BD%B3% E5%AE%9C_3/p/%E8%BD%89%E6%AA%94/c01/522_0460.MXF
wrong?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago #8457 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Sony FX6
Hi Zoe,
Thanks for the media, we adjusted your xml to point to the media, and AVFoundation can extract it and we can put it into an AAF and import it quite happily into ProTools.
I think what we are looking at is that the path in the original fcpxml is possibly wrong, can I ask what path you have to the media 522_0460.MXF the xml says it is ///Volumes/2019%E4%BD%B3%E5%AE%9C_3/p/%E8%BD%89%E6%AA%94/c01/522_0460.MXF
Yours Sincerely
James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 weeks 16 hours ago #8454 by zoe ho
zoe ho replied the topic: Sony FX6
I have uploaded
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 weeks 1 day ago #8453 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Sony FX6
Dear Zoe,

Have popped you a direct mail with details of where to upload the clip in question.

Yours Sincerely

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 weeks 1 day ago #8452 by zoe ho
zoe ho replied the topic: Sony FX6
thanks for the help
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 weeks 1 day ago #8451 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Sony FX6
Hi Zoe,
It looks like AVFoundation cannot open the file for us, are you using a plugin on FCPX to allow use with the Sony media ? Would you be able to forward us a copy of your XML and the asset 522_0460 ? If so we can forward details where you can upload it for us.
Many thanks

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • zoe ho
  • zoe ho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 weeks 1 day ago - 4 weeks 1 day ago #8450 by zoe ho
zoe ho created the topic: Sony FX6
Excuse me, the following error message will appear when I use the sony-fx6 clip to aaf.
How can I fix this?
thanks.

Writing AAF file
Adding assets to AAF file
Adding essence for asset [522_0460] to AAF file
Opening audio extractor for portion 0 of asset [522_0460]
Failed to initialise audio extractor with default bit depth of 24
Error Setting up for audio extraction (Cannot Open)

Suggestion: Does this movie contain an unsupported audio format ?

No AAF file has been generated.
X2Pro Audio Convert 4.5.13
Last Edit: 4 weeks 1 day ago by zoe ho.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.171 seconds
Powered by Kunena Forum