Invalid track layout for asset

More
1 month 2 weeks ago #8847 by Jblack
Jblack replied the topic: Invalid track layout for asset
Thank you for the response. I tried to attach the SML but I'm not able to, as it is not listed as one of the allowed file extensions

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 2 weeks ago #8656 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Invalid track layout for asset
Hi
The error that you are getting is unable to find asset portion in asset r39, r39 is not in the XML you sent. You need to attach the XML that gave you the error for us to tell you what the asset actually is.

yours Sincerley

James

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • fevre
  • fevre's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
10 months 2 weeks ago #8653 by fevre
fevre replied the topic: Invalid track layout for asset
I had a similar error and for information the Synchro was made with tentacle. I have attached everything to you And I'm on version 10.5.6

Fabrice
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 2 weeks ago - 10 months 2 weeks ago #8651 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Invalid track layout for asset
Dear Fevre,

Fundamentally the issue was badly created FCPXML's, Apple appear to have resolved most of the issues in the newer versions of FCPX and the FCPXML. The app fixfcpxml was essentially a work around to what we could see was wrong in those xml's.

Are you experiencing similar issues ? If so could you supply details of the versions you are using and the FCPXML's that are problematic.

Yours Sincerely

James
Last Edit: 10 months 2 weeks ago by James Carrick.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • fevre
  • fevre's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
10 months 2 weeks ago #8646 by fevre
fevre created the topic: Invalid track layout for asset
Hello,

Have you been able to solve this problem now?

Thank you in advance,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.152 seconds
Powered by Kunena Forum