Invalid Media?

More
2 weeks 1 day ago - 2 weeks 1 day ago #8932 by James Carrick
James Carrick replied the topic: Invalid Media?
Hi Zero,

If you are getting errors on importing back into FCPXML then their is something wrong with that media asset 280. You could look in the XML for it and remove it from the project and then see if that imports.

Regarding the original issue of creating an AAF, you need to look in the FCPXML for r325, find the path and name of the media and check it is ok, as when we try to crack it open and read the audio AVFoundation is having an issue with it, so we suspect it is bad media. Try playing the clip on its own. We would suggest removing the reference for this media in your XML, if you can attach it we can do it here for you.

Yours Sincerely

James.
Last Edit: 2 weeks 1 day ago by James Carrick.

Please Log in to join the conversation.

  • zerotocount
  • zerotocount's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 weeks 1 day ago #8929 by zerotocount
zerotocount replied the topic: Invalid Media?
Also getting an error when trying to re-import the XML:

An unexpected error occurred in importing the media. (asset: /fcpxml[1]/resources[1]/asset[280])

Please Log in to join the conversation.

  • zerotocount
  • zerotocount's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
2 weeks 1 day ago #8928 by zerotocount
zerotocount created the topic: Invalid Media?
I keep receiving this error message. Problem is...

Have no idea what Asset [r325 : nil] is or how to ignore this invalid media file in order to create the AAF. Any suggestions?
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.155 seconds
Powered by Kunena Forum